DJ festareille

DJ Mörköbasso festareilla luo tunnelman mitä et muualta saa!

“Marko on loistava yhteistyökumppani sekä erittäin ammattitaitoinen ja monipuolinen esiintyjä. Marko on järjestänyt meillä ravintola Bassissa useita tapahtumia ja kaikki ovat toteutettu tyylikkäästi. Suosittelenkin Markoa toteuttamaan yrityksille monipuolisesti erilaisia tapahtumia.”

Tilaa DJ Mörköbasso keikalle

DJ festivaaleilla

Pohditko tapahtuman järjestämistä ja mietit, miten saat vieraasi viihtymään? Jokainen juhla, tapahtuma tai festarit tarvitsevat musiikkia! Musiikki tuo ihmiset yhteen ja yhdistää heidät niin tanssilattialla, kuin muuallakin juhlissa. Hyvä ja ammattitaitoinen DJ lisää uuden elementin mihin tahansa tilaisuuteen ja tunnelmaan.

DJ:n tarkoituksena on päästä kuulijoiden fiilikseen ja tietää, milloin viedä illan meininkiä rankempaan moshpit meininkiin ja milloin taas hidastaa tunnelmaa festareilla. On siis sanomattakin selvää, että hyvä DJ ohjaa yleisöä ja festareiden tunnelmaa täysin.

DJ festareilla – DJ Mörköbasso tarjoaa tanssijalan alle uppoavaa bassolinjaa, hyvää ja energistä fiilistä. Klubimusaa, joka kaappaa yleisön hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa bassomusiikin pyörteisiin. Festareilla DJ Mörköbasso on tottunut tarjoamaan kaikkea aina kevyemmästä housesta astetta rankempaan drum and bassiin – kellonajasta riippuen. Jokaisen DJ-setin sisältö räätälöidään aina henkilökohtaisesti DJ Mörköbasson toimesta.
Samaa show’ta et koe kahdesti!

DJ:n yksi tärkeimmistä tehtävistä festareilla on saada yleisö tanssimaan ja nauttimaan olostaan. DJ tuo jännitystä ja energiaa festareille laajalla musiikkivalikoimalla, jolloin jokainen keikka on henkilökohtainen ja ainutlaatuinen mixaus. Tämän takia Mörköbasson energiset DJ-esitykset ovat erinomainen valinta festareille. Luvassa on taattua laatua tyytyväisyys takuulla!

Kuuntele tai katso uusin mixaus

Ota varaslähtö ja fiilistele ennakkoon
#house #basshouse #futurehouse #dnb #dubstep #chillstep
Katso alla olevasta videosta mikä meininki DJ Mörköbasson live striimeissä on
Tilaa DJ festareille
Kun olet tilaamassa esiintyjää festareille tai tapahtumaan, olet suuren päätöksen äärellä. Hyvän DJ:n varmistaminen tapahtumaan on tärkeää, sillä DJ on se, joka luo halutun tunnelman ja tuo jännitystä tapahtumaan. Haluat varmasti DJ:n, joka on luotettava ja jonka kanssa pystyt helposti keskustelemaan tapahtumasta tai juhlista.
(Aika, paikka, arvioitu yleisömäärä, toiveita musiikkilinjan suhteen, löytyykö juhlapaikalta äänentoistoa ym.)
Tilaamalla DJ Mörköbasson festareille tai tapahtumaan varmistat ainutlaatuisen tunnelman itse Kapteenibasson eli DJ Mörköbasson johdolla:
1. Täytä viereinen yhteydenottolomake
2. Saat vastauksen nopeammin kuin uskotkaan
3. Nauti tyytyväisistä ja tanssivista vieraista.
DJ festareille - DJ Mörköbasso