Siirry suoraan sisältöön

DJ YÖKERHOON
KLUBILLE
RAVINTOLAAN

DJ Mörköbasso luo tunnelman mitä et muualta saa.

Bassomusiikkia tunteella.

“Marko on loistava yhteistyökumppani sekä erittäin ammattitaitoinen ja monipuolinen esiintyjä.
Marko on järjestänyt meillä ravintola Bassissa useita tapahtumia ja kaikki ovat toteutettu tyylikkäästi. Suosittelenkin Markoa toteuttamaan yrityksille monipuolisesti erilaisia tapahtumia.”
5/5

DJ yökerhoon

Rankan työviikon jälkeen tanssiminen on vapautus monille ihmisille, se on tapa ilmaista itseään ja rentoutua. Se on tapa paeta jokapäiväistä todellisuutta ja antaa mahdollisuuden jännittävään seikkailuun tanssilattialla.

Tämän takia DJ Mörköbasson tarjoamat live DJ-esitykset ovat erinomainen vaihtoehto juuri yökerhoihin. Esitykset ovat täynnä energiaa, jännitystä ja hyvää fiilistä, mikä puree takuuvarmasti yökerhon asiakkaisiin.

DJ yökerhossa tai ravintolassa vastaa musiikin lisäksi tunnelmasta ja asiakkaiden viihtyvyydestä. Hyvä DJ osaa lukea yleisöä ja lennosta muovata illan tunnelmaa interaktiivisuuden ja musiikkivalintojen avulla. DJ klubilla tai yökerhossa onkin esiintyjä siinä missä muutkin artistit, sillä hyvän DJ:n tulee soittamisen lisäksi myös osata lukea yleisöä ja esiintyä.

DJ Mörköbasson keikalla saat tuntea osan sitä energiaa mikä sykkii kohti bassomusiikkia. Live keikoilla yökerhojen asiakkaat pääsevät kokemaan DJ:n ja yleisön välille rakentuneen yhteyden. Kukaan muu ei pysty luomaan tämän parempaa ilmapiiriä kuin intohimoinen ja kokenut yökerho DJ.

Interaktiiviset DJ setit ovatkin takuuvarma hitti klubeille, yökerhoissa ja terasseilla.

DJ Mörköbasso yökerhossa

Ammattitaitoinen DJ on esiintyjä, joka ei ole vain intohimoinen soittamastaan musiikista, vaan tuntee myös tarkalleen oikeat kappaleet mitä soittaa milloinkin. Hyvä DJ ei pelkästään soita levyjä vaan viihdyttää yleisöä ja on osa tunnelmaa. DJ Mörköbasso luo tunnelman mitä et muualta saa. Soittamalla kuumimpia bängereitä, spiikkaamalla ja välillä hidastamalla tempoa, DJ Mörköbasso kontrolloi ja ohjaa juhlien tunnelmaa täysin.

Kuka On DJ Mörköbasso?

DJ Mörköbasso on Marko Poskiparran DJ alias, joka on erikoistunut konemusiikkiin ja astetta bassompaan soundiin. Mörköbasson keikoilla kuullaan tanssijalan alle tippuvaa bassolinjaa housesta, dubstepista, drum and bassista ja trancesta.

Vuonna 2022 DJ Mörköbasso keikkailee säännöllisesti ympäri Suomea erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa. Halutessasi tajunnan räjäyttävän DJn juhliisi ota yhteyttä ja kerro lisää juhlista, minne haluat DJ-ohjelmaa, niin annan suosituksen ja tarjouksen ohjelmasta. On hyvä muistaa, että DJ Mörköbasso tulee suoraan Suomen Turusta, joten DJ:n juhliin saat edullisimmin Varsinais-Suomen alueella.

Tilaamalla DJ Mörköbasson keikalle varmistat, että seuraavat juhlasi ovat menestys, mitkä ovat vieraiden huulilla vielä pitkään juhlien jälkeen.

Kuuntele Mörköbasson DJ-mixaus

DJ Mörköbasso eli ”Kapteenibasso” on nimensä mukaan erikoistunut kaappaamaan yleisön bassomusiikin pyörteisiin. Mörköbasson keikalla kuulet kaikkea aina helpommasta TerassiHousesta astetta rankempaan Clubi Drum and bassiin ja aamuyön TranceSoundiin. Luvassa on takuuvarmaa tanssijalan alle uppoavaa konemusiikkia.

DJ Mörköbasso nostaa juhlien tunnelman ja energian seuraavalle tasolle!

#Bass #House #Trance #DrumAndBass #Dubstep

Miksi tilata DJ yökerhoon?

DJ:n yksi tärkeimmistä tehtävistä yökerhossa on saada asiakkaat tanssimaan ja nauttimaan olostaan. DJ tuo jännitystä ja energiaa yökerhoon laajalla musiikkivalikoimalla, jolloin jokainen ilta on henkilökohtainen ja ainutlaatuinen mixaus. Tämän takia Mörköbasson energiset DJ-esitykset ovat varma valinta yökerhoihin ja ravintoiloihin.

DJ:n tarkoituksena on päästä asiakkaiden fiilikseen ja tietää, milloin viedä illan meininkiä rankempaan päähän tai vaihtoehtoisesti hidastaa tunnelmaa. On siis sanomattakin selvää, että DJ ohjaa asiakkaiden mielialaa yökerhossa. Oli haluttu tunnelma sitten Ibiza -tyylinen bilekeidas tai rauhallisempi kesäillan fiilistely, DJ on se henkilö, joka luo tämän tunteen asiakkaissa. DJ Mörköbasson palkkaaminen yökerhoon tai ravintolaan on järkevää, jos haluat tarjota asiakkaillesi tanssijalan alle uppoavaa bassolinjaa ja energistä hyvää meininkiä.

Musiikki tuo ihmiset yhteen ja yhdistää heidät niin tanssilattialla, kuin muuallakin ravintolassa. Ammattitaitoinen DJ lisää uuden kiehtovan elementin mihin tahansa tilaisuuteen ja tunnelmaan.

Näin tilaat DJn yökerhoon tai ravintolaan

01

Pyydä tarjous

Kerro taustaa: Koska haluaisit DJn yökerhoon? Millaista musiikkilinjaa odotatte? Löytyykö paikanpäältä äänentoistoa ja valaistusta? Missä yökerho sijaitsee? yms. Näin pystyn suosittelemaan sopivaa DJ-pakettia ja antamaan mahdollisimman tarkan tarjouksen.

02

Show'n suunnittelu

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa ohjelman ja musiikkilinjan suunnittelu. Jokainen DJ-setti on ainutlaatuinen ja henkilökohtaisesti räätälöity mixaus. Samaa keikkaa et koe kahdesti.

03

Keikka, Laskutus ja palaute

Juhlapäivä eli keikkapäivä! Keikka laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Arvostan myös suunnattomasti palautetta siitä, miten DJ ohjelma onnistui viihdyttämään yleisöä.