Siirry suoraan sisältöön

MÖRKÖBASSO & FRIENDS
Klubi-konsepti

Mörköbasso & Friends valmis klubikonsepti, jonka voit tilata mihin vaan!

Valmis DJ -tapahtuma

Pohditko tapahtuman järjestämistä ja mietit, miten saat vieraasi viihtymään? Jokainen juhla, tapahtuma tai festarit tarvitsevat musiikkia! Musiikki tuo ihmiset yhteen ja yhdistää heidät niin tanssilattialla, kuin muuallakin juhlissa. Hyvä ja ammattitaitoinen DJ lisää uuden elementin mihin tahansa tilaisuuteen ja tunnelmaan.

Mörköbasso & Friends konseptitapahtuman tarkoituksena on päästä kuulijoiden fiilikseen ja tietää, milloin viedä illan meininkiä rankempaan moshpit meininkiin ja milloin taas hidastaa tunnelmaa. On siis sanomattakin selvää, että hyvä DJ ohjaa yleisöä ja juhlien tunnelmaa täysin.

DJ Mörköbasso & Friends tarjoaa tanssijalan alle uppoavaa bassolinjaa, hyvää fiilistä ja energiaa! Klubimusaa, joka kaappaa yleisön hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa bassomusiikin pyörteisiin. Juhlissa DJ Mörköbasso on tottunut tarjoamaan kaikkea aina kevyemmästä terassihousesta astetta rankempaan drum and bassiin – kellonajasta riippuen. Jokaisen DJ-setin sisältö räätälöidään aina henkilökohtaisesti DJ Mörköbasson ja vaihtuvan vierailija ”Friends” DJn toimesta.

Samaa show’ta et koe kahdesti!

Kuuntele uusin DJ-mixaus

DJ Mörköbasso eli ”Kapteenibasso” on nimensä mukaan erikoistunut kaappaamaan yleisön bassomusiikin pyörteisiin. Mörköbasson keikalla kuulet kaikkea aina helpommasta TerassiHousesta astetta rankempaan Clubi Drum and bassiin ja aamuyön TranceSoundiin. Luvassa on takuuvarmaa tanssijalan alle uppoavaa konemusiikkia.

DJ Mörköbasso nostaa juhlien tunnelman ja energian seuraavalle tasolle!

#Bass #House #Trance #DrumAndBass #Dubstep

Kuka On DJ Mörköbasso?

DJ Mörköbasso on Marko Poskiparran DJ alias, joka on erikoistunut konemusiikkiin ja astetta bassompaan soundiin. Mörköbasson keikoilla kuullaan tanssijalan alle tippuvaa bassolinjaa housesta, dubstepista, drum and bassista ja trancesta.

Vuonna 2022 DJ Mörköbasso keikkailee säännöllisesti ympäri Suomea erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa. Halutessasi tajunnan räjäyttävän DJn juhliisi ota yhteyttä ja kerro lisää juhlista, minne haluat DJ-ohjelmaa, niin annan suosituksen ja tarjouksen ohjelmasta. On hyvä muistaa, että DJ Mörköbasso tulee suoraan Suomen Turusta, joten DJ:n juhliin saat edullisimmin Varsinais-Suomen alueella.

Tilaamalla DJ Mörköbasson keikalle varmistat, että seuraavat juhlasi ovat menestys, mitkä ovat vieraiden huulilla vielä pitkään juhlien jälkeen.

Näin tilaat DJ Duon juhliin

Hyvän DJ:n varmistaminen juhliin on tärkeää, sillä DJ on se, joka luo halutun tunnelman juhlissa.

Haluat varmasti DJ:n, keneen voit luottaa ja, jonka kanssa pystyt helposti keskustelemaan juhlien järjestelyistä.

01

Pyydä tarjous

Kerro juhlien taustaa: Mitä juhlitte, millaisesta musiikista olette kiinnostuneet, löytyykö juhlapaikalta äänentoisto tai valaistusta, missä juhlat pidetään yms. Näin pystyn suosittelemaan sopivaa DJ-pakettia ja antamaan tarjouksen.

02

Show'n suunnittelu

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa ohjelman ja musiikkilinjan suunnittelu. Jokainen DJ-setti on ainutlaatuinen ja henkilökohtaisesti räätälöity mixaus. Samaa keikkaa et koe kahdesti.

03

Keikka, Laskutus ja palaute

Juhlapäivä eli keikkapäivä! Keikka laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Arvostan myös suunnattomasti palautetta siitä, miten DJ ohjelma onnistui viihdyttämään yleisöä.