DJ yksityisjuhliin

DJ Mörköbasso juhlissa luo tunnelman mitä et muualta saa.
Bassomusiikkia tunteella.

DJ yksityisjuhliin

Pohditko bileiden järjestämistä ja mietit, miten saat vieraasi takuuvarmasti viihtymään? Jokaiset juhlat tai bileet tarvitsevat musiikkia! Musiikki tuo vieraat yhteen ja yhdistää heidät niin tanssilattialla, kuin muuallakin juhlissa. Hyvä ja ammattitaitoinen DJ lisää uuden elementin mihin tahansa bileisiin tai yksityisjuhliin.

DJ:n tarkoituksena on päästä kuulijoiden fiilikseen ja tietää, milloin viedä illan meininkiä rankempaan moshpit meininkiin ja milloin taas hidastaa tunnelmaa juhlissa. On siis sanomattakin selvää, että hyvä DJ ohjaa yleisöä ja vastaa juhlien tunnelmasta täysin.

DJ yksityisjuhlissa – DJ Mörköbasso tarjoaa tanssijalan alle uppoavaa bassolinjaa, hyvää ja energistä fiilistä. Klubimusaa, joka kaappaa yleisön hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa bassomusiikin pyörteisiin.

Yksityisjuhlissa DJ Mörköbasso on tottunut tarjoamaan kaikkea aina kevyemmästä terassihousesta astetta rankempaan drum and bassiin – kellonajasta ja yleisöstä riippuen. Jokaisen DJ-setin sisältö räätälöidään aina henkilökohtaisesti DJ Mörköbasson toimesta.
Samaa show’ta et koe kahdesti!

Kuuntele tai katso uusin mixaus

DJ on paljon muutakin kuin pelkkä tiskijukka, ammattitaitoinen ja hyvä DJ osaa lukea yleisöä ja ottaa yleisön haltuun niin spiikeillä kuin musiikilla. Siksi on tärkeää buukata sellainen DJ yksityisjuhliin, kuka osaa soittamisen lisäksi esiintyä!

Spotify’llä et pysty korvaamaan LIVE DJtä, sillä DJ on juhlien tunnelman ja ilmapiirin luoja.

“Marko on loistava yhteistyökumppani sekä erittäin ammattitaitoinen ja monipuolinen esiintyjä."

Tilaa DJ Mörköbasso keikalle

Tilaa DJ yksityisjuhliin

(Aika, paikka, arvioitu yleisömäärä, toiveita musiikkilinjan suhteen, löytyykö juhlapaikalta äänentoistoa ym.)
Tässä vinkkejä, joiden avulla löydät oikean DJ:n yksityisjuhliisi:
1. Keskustele DJ:n kanssa ennen juhliin buukkaamista. Näin varmistat sen, että saat juuri sen tunnelman ja esiintyjän juhliisi mitä haluat.

2. Kerro DJ:lle millaista musiikkia itse odotat kuulevasi ja mitä musiikkia kenties vieraasi haluavat kuunnella. DJ Mörköbasso on erikoistunut konemusiikkiin ja tarkemmin vielä bassomusiikkiin, kuten: #House #Drumandbass #Trance #Dubstep. Markon eli DJ Mörköbasson kanssa pystyt keskustelemaan ja räätälöimään jokaisen illan henkilökohtaisesti ainutlaatuiseksi tapahtumaksi.

3. Tarkista äänentoisto. Haluat DJ:n, jolla on kunnolliset varusteet ja joka voi tarjota sinulle hyvän ja puhtaan äänen. Jos juhlapaikalla on oma äänentoisto, varmista, että DJ on tyytyväinen tähän. (DJ Mörköbasson keikalle ehdoton minimi on: 2x aktiivikaiutinta, 1x subwoofer. Parempi äänentoisto saadaan myös järjestymään DJ:n kautta, kysy lisää.)

4. Kerro tapahtumapaikan valaistuksesta. Suuri osa soittajista olettaa juhlan järjestäjän hoitavan valaistuksen, siksi on hyvä keskustella tästä myös DJ:n kanssa ja varmistaa asianmukaiset bilevalot juhliin. (DJ Mörköbasson keikalle valaistus saadaan synkronoitua musiikkiin, kysy lisää.)

Näiden vinkkien avulla varmistat juuri sopivan DJ:n juhliisi.
Seuraava askel on avata keskustelu DJ:n kanssa, jonka luulet olevan oikea juhliisi.