Siirry suoraan sisältöön

DJ YKSITYISJUHLIIN
DJ MÖRKÖBASSO

DJ Mörköbasso nostaa juhlien tunnelman seuraavalle tasolle.

Bassomusiikkia tunteella.

"Mörköbasson DJ-setti oli nappiveto polttareissa! Juuri meille räätälöity kattaus bilemusiikkia."
5/5
Miikka – Polttaritilaaja

DJ Yksityisjuhliin

Pohditko bileiden järjestämistä ja mietit, miten saat vieraasi takuuvarmasti viihtymään? Jokaiset juhlat tai bileet tarvitsevat musiikkia! Musiikki tuo vieraat yhteen ja yhdistää heidät niin tanssilattialla, kuin muuallakin juhlissa. Hyvä ja ammattitaitoinen DJ lisää uuden elementin mihin tahansa bileisiin tai yksityisjuhliin.

DJ:n tarkoituksena on päästä kuulijoiden fiilikseen ja tietää, milloin viedä illan meininkiä rankempaan moshpit meininkiin ja milloin taas hidastaa tunnelmaa juhlissa. On siis sanomattakin selvää, että hyvä DJ ohjaa yleisöä ja vastaa juhlien tunnelmasta täysin.

DJ yksityisjuhlissa – DJ Mörköbasso tarjoaa tanssijalan alle uppoavaa bassolinjaa, hyvää ja energistä fiilistä. Klubimusaa, joka kaappaa yleisön hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa bassomusiikin pyörteisiin.

Yksityisjuhlissa DJ Mörköbasso on tottunut tarjoamaan kaikkea aina kevyemmästä terassihousesta astetta rankempaan drum and bassiin – kellonajasta ja yleisöstä riippuen. Jokaisen DJ-setin sisältö räätälöidään aina henkilökohtaisesti DJ Mörköbasson toimesta.

Samaa show’ta et koe kahdesti!

Fiilistele livestreamillä tai keikkaklipeillä

DJ on paljon muutakin kuin pelkkä tiskijukka, ammattitaitoinen ja hyvä DJ osaa lukea yleisöä ja ottaa yleisön haltuun niin spiikeillä kuin musiikilla. Siksi on tärkeää buukata sellainen DJ yksityisjuhliin, kuka osaa soittamisen lisäksi esiintyä!

Spotify’llä et pysty korvaamaan LIVE DJtä, sillä DJ luo juhlien tunnelman ja ilmapiirin.

DJ Mörköbasso bileisiin

Ammattitaitoinen DJ on esiintyjä, joka ei ole vain intohimoinen soittamastaan musiikista, vaan tuntee myös tarkalleen oikeat kappaleet mitä soittaa milloinkin. Hyvä DJ ei pelkästään soita levyjä vaan viihdyttää yleisöä ja on osa tunnelmaa. DJ Mörköbasso luo tunnelman mitä et muualta saa. Soittamalla kuumimpia bängereitä, spiikkaamalla ja välillä hidastamalla tempoa, DJ Mörköbasso kontrolloi ja ohjaa juhlien tunnelmaa täysin.

Kuka On DJ Mörköbasso?

DJ Mörköbasso on Marko Poskiparran DJ alias, joka on erikoistunut konemusiikkiin ja astetta bassompaan soundiin. Mörköbasson keikoilla kuullaan tanssijalan alle tippuvaa bassolinjaa housesta, dubstepista, drum and bassista ja trancesta.

Vuonna 2022 DJ Mörköbasso keikkailee säännöllisesti ympäri Suomea erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa. Halutessasi tajunnan räjäyttävän DJn juhliisi ota yhteyttä ja kerro lisää juhlista, minne haluat DJ-ohjelmaa, niin annan suosituksen ja tarjouksen ohjelmasta. On hyvä muistaa, että DJ Mörköbasso tulee suoraan Suomen Turusta, joten DJ:n juhliin saat edullisimmin Varsinais-Suomen alueella.

Tilaamalla DJ Mörköbasson keikalle varmistat, että seuraavat juhlasi ovat menestys, mitkä ovat vieraiden huulilla vielä pitkään juhlien jälkeen.

Kuuntele uusin DJ-mixaus

DJ Mörköbasso eli ”Kapteenibasso” on nimensä mukaan erikoistunut kaappaamaan yleisön bassomusiikin pyörteisiin. Mörköbasson keikalla kuulet kaikkea aina helpommasta TerassiHousesta astetta rankempaan Clubi Drum and bassiin ja aamuyön TranceSoundiin. Luvassa on takuuvarmaa tanssijalan alle uppoavaa konemusiikkia.

DJ Mörköbasso nostaa juhlien tunnelman ja energian seuraavalle tasolle!

#Bass #House #Trance #DrumAndBass #Dubstep

Näin tilaat DJn juhliin

Hyvän DJ:n varmistaminen juhliin on tärkeää, sillä DJ on se, joka luo halutun tunnelman juhlissa.

Haluat varmasti DJ:n, keneen voit luottaa ja, jonka kanssa pystyt helposti keskustelemaan juhlien järjestelyistä.

01

Pyydä tarjous

Kerro juhlien taustaa: Mitä juhlitte, millaisesta musiikista olette kiinnostuneet, löytyykö juhlapaikalta äänentoisto tai valaistusta, missä juhlat pidetään yms. Näin pystyn suosittelemaan sopivaa DJ-pakettia ja antamaan tarjouksen.

02

Show'n suunnittelu

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa ohjelman ja musiikkilinjan suunnittelu. Jokainen DJ-setti on ainutlaatuinen ja henkilökohtaisesti räätälöity mixaus. Samaa keikkaa et koe kahdesti.

03

Keikka, Laskutus ja palaute

Juhlapäivä eli keikkapäivä! Keikka laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Arvostan myös suunnattomasti palautetta siitä, miten DJ ohjelma onnistui viihdyttämään yleisöä.

Tässä vinkkejä, joiden avulla löydät oikean DJ:n yksityisjuhliisi:
1. Keskustele DJ:n kanssa ennen juhliin buukkaamista. Näin varmistat sen, että saat juuri sen tunnelman ja esiintyjän juhliisi mitä haluat.

2. Kerro DJ:lle millaista musiikkia itse odotat kuulevasi ja mitä musiikkia kenties vieraasi haluavat kuunnella. DJ Mörköbasso on erikoistunut konemusiikkiin ja tarkemmin vielä bassomusiikkiin, kuten: #House #Drumandbass #Trance #Dubstep. Markon eli DJ Mörköbasson kanssa pystyt keskustelemaan ja räätälöimään jokaisen illan henkilökohtaisesti ainutlaatuiseksi tapahtumaksi.

3. Tarkista äänentoisto. Haluat DJ:n, jolla on kunnolliset varusteet ja joka voi tarjota sinulle hyvän ja puhtaan äänen. Jos juhlapaikalla on oma äänentoisto, varmista, että DJ on tähän tyytyväinen. (DJ Mörköbasson keikalle ehdoton minimi on: 2x aktiivikaiutinta, 1x subwoofer. Parempi äänentoisto saadaan myös järjestymään DJ:n kautta, kysy lisää.)

4. Kerro tapahtumapaikan valaistuksesta. Suuri osa soittajista olettaa juhlan järjestäjän hoitavan valaistuksen, siksi on hyvä keskustella tästä myös DJ:n kanssa ja varmistaa asianmukaiset bilevalot juhliin. (DJ Mörköbasson keikalle valaistus saadaan synkronoitua musiikkiin, kysy lisää.)

Näiden vinkkien avulla varmistat juuri sopivan DJ:n juhliisi.
Seuraava askel on täyttää yllä oleva yhteydenottolomake ja avata keskustelu DJ:n kanssa.